четверг, 26 ноября 2015 г.

Загадай бажання

Езотерики вважають, що наші бажання виконуються, якщо ми їх правильно запишемо. Справа в тому, що ті торнадо думок, які крутяться у нас в голові, не можуть бути зафіксовані Всесвітом як наше бажання. Тому давайте правильно формулювати наші бажання, і можливо, вони швидше збудуться.
Правило 1.
Бажання необхідно написати.
Але легко сказати, важче записати потрібне бажання. Як не дивно звучить, але правильно написати власне бажання - це дійсно проблема. «Я хочу мати свій дім». Правильно написано? Виявляється принципово неправильно! Проблема в тому, що таке бажання виконується завжди, але от питання: коли воно здійсниться. Тобто, бажання без точних термінів безглузді. Тому наступне правило говорить:
Правило 2.
Бажання повинно мати дату або період виконання.
Наприклад, «в березні 2012 року я купую великий плазмовий телевізор». Навіть якщо написати: «Я куплю телевізор», то це теж буде помилково. Тому що написане обов'язково збудеться, але не в той період, коли потрібно. Таким чином, запам'ятовуємо чергове правило:
Правило 3.
Правильне бажання завжди пишеться в теперішньому часі. Інакше кажучи, замість: «Я поїду у відпустку до Криму», треба написати: «Я їду у відпустку в Крим».
Ось ще одна помилка що часто зустрічається: «Я не хочу бути бідним». Правильно написано? Та ні ж, неправильно! І на те є вагомі причини.
Перша - Всесвіт не сприймає частинки «не», «ні» або будь-які інші негативні слова. Ви кажете: «Не хочу бути бідним», а він, Всесвіт, ігноруючи частку «не», отримує посил: «Хочу бути бідною!»
Друга - найчастіше ми притягуємо до себе те, про що думаємо. Говорячи: «Не хочу бути бідним», ми автоматично думаємо про бідність, а вимовляючи: «Хочу бути багатим», - про багатство. Тому не забуваємо про наступне правило:
Правило 4.
Забороняємо собі використовувати частку «не» і будь-які інші заперечення. Дуже важливе зауваження: при написанні бажання потрібно використовувати побільше подробиць того, про що мрієте. Звідси випливає наступне правило:
Правило 5. Більше подробиць і емоцій. Якщо це поїздка в Крим, в кількох словах опишіть хоча б санаторій і пляж. Якщо це нова машина, вкажіть її основні характеристики. І обов'язково опишіть ті почуття, які оволодіють вами, коли бажання здійсниться.
Ще важливо, щоб виконання вашого бажання не заподіяло шкоду іншим людям. Із цього формується чергове правило:
Правило 6.
Будь-яке написане бажання повинно завершуватися фразою-оберегом: «Нехай це чи щось більше, гармонійно увійде в моє життя, принесе радість і щастя мені, і всім, кого це бажання стосується».
Зверніть увагу на формулювання «чи щось більше». Бажаючи чогось конкретно, не потрібно обмежувати Всесвіт у його зусиллях допомогти вам. Може бути, що наш Всесвіт вважає вас гідним відпочинку не в Криму, а на Лазурному березі?
Отже, наше бажання чітко сформульовано і записано. Всі 6 правил точно дотримані. А що далі? Далі потрібно спокійно відпустити бажання у Всесвіт і навіть майже забути про нього. Переживання і нав'язливі думки будуть тільки заважати виконанню вашого бажання. Тому є
Правило 7.
Не зациклюйтеся на мрії. Відпустіть її, але дійте!
Це не означає, що можна тепер, як у казці, лягти на піч і чекати виконання мрії. Ні! Під лежачий камінь вода не тече! Всесвіт може надати вам чудові можливості, але вони без ваших дій не зможуть втілиться в бажаний результат.

Комментариев нет:

Отправить комментарий