пятница, 16 сентября 2016 г.

Помилка повторної активації Zillya! Internet Security

   Я поки-що вірю в те, що в сучасній Україні можуть виготовляти якісні продукти як харчової, важкої, легкої, хімічної промисловості, так і у сфері інформаційних технологій. Тому я підтримую розробку антивірусного програмного забезпечення Zillya! Ну як підтримую, тестую нові продукти, поширюю інформацію про них в мережі інтернет та серед знайомих, пишу в технічну підтримку про баги та інші проблеми, використовую мобільні додатки та маю персональну ліцензію для використання на домашньому ПК.
  Останнім часом, уся лінійка продуктів оновилася, вийшли мобільні додатки, і як завжди буває, з'являються нові проблеми (які в принципі вирішуються без проблем зверненням в тех підтримку).
Одна з таких проблем, з якою стикнувся особисто я, це неможливість повторно активувати програму власне ліцензійним ключем.
Не так давно вийшла у світ операційна система Windows 10, усім користувачам ліцензійної 7, 8 та 8,1 було запропоноване безкоштовне оновлення. Думаю тільки тупий дурень не скористався такою нагодою. Отже після оновлення завантажив я з офіційного сайту свіженький Zillya! Internet Security. Встановлення пройшло без проблем, висвітився 15-денний пробний період. При переході у вкладку "ліцензія", бачимо стандартне поле для активації:
- Ім'я;
- Електронна адреса;
- Телефон (не обов'язково);
- Поле для введення ліцензійного коду.
Усе наче ОК, але після введення коду і натиснення кнопки активації бачу помилку: "Некоректний активаційний код".
Так як я працюю в даній сфері, та мені подобається тестувати різноманітний цікавий софт, я зрозумів, що щось в програмі оновилось.
Перше що необхідно зробити, у випадку виникнення будь-яких проблем з програмним забезпеченням, звернутися до технічної підтримки, що я і зробив. Виявилось, що Zillya! оновили свої продукти, та частково змінили правила щодо активації. Замість Zillya! Internet Security 2.0 на сайті доступна до завантаження Zillya! Internet Security 3.0.
Таки чином ключ від оновленої версії містить не 28 як раніше, а 20 символів та має формат ХХХХХХХХ-ХХХХ-ХХХХХХХХ.
Що робити коли у вас старий код (28 символів)?
Звернутися у тех підтримку та запросити, щоб переробили поточний ключ на новий (20 символів).
Зробити це можна, написавши на електронну адресу support@zillya.com.
Нижче, оригінал тексту, що надіслала мені технічна підтримка:
"Якщо Ви бажаєте перейти на Zillya! Internet Security 3.0, будь ласка, повідомте нам код Вашої персональної Ліцензії, який Ви використовуєте наразі, та електронну адресу, на яку його було зареєстровано, аби ми мали змогу відкоригувати Ваш ключ та надати новий. Якщо ж Ви бажаєте продовжити використовувати версію 2.0, будь ласка, переконайтеся, що наразі на Вашому комп'ютері встановлено саме її. За посиланням http://zillya.ua/novyi-zis Ви можете завантажити та встановити версію 2.0 на Ваш ПК (перед встановленням необхідно обов'язково видалити поточну версію Антивірусу та перезавантажити ПК). Якщо код Вашої персональної Ліцензії містить у собі 28 символів (як зараз) - Ви зможете вільно активувати встановлену версію 2.0."

Підтверджуємо перехід на Zillya! Internet Security 3.0.

Отримав листа:
"Доброго дня, шановний Олександр.
Ми вдячні Вам за цікавість до нашого проекту Zillya! 
У Вашому минулому зверненні до нас Ви запитали: "Доброго вечора. Підскажіть, мій ключ активації ще активний, чи необхідно придбати нову ліцензію?
Ключ: хххххххх-хххх-хххх-хххх-хххххххх
Дякую.".
З повагою до Вашого звернення, маємо зауважити, що вказаний Вами ключ було заблоковано, оскільки Ви здійснили перехід на нову версію продукту Zillya! Internet Security 3.0. 
Ваш новий ключ хххххххх-хххх-хххххххх строком дії до ____-__-__. Тому, просимо Вас, описати які незручності у Вас виникли, щоб ми надали Вам рекомендації, щодо їх вирішення. 
Дякуємо Вам за звернення до нас та бажаємо гарного дня. Будемо раді інформації від Вас.
У разі виникнення будь-яких питань з приводу програми Zillya! Internet Security Ви зажди можете звернутися до нас:
написавши листа на vipsupport@zillya.com
за телефоном (044) 223-62-63
З найкращими побажаннями,
Zillya! Центр підтримки."

Ось таким чином я вирішив дану проблему.

Кому це може бути цікаво?
Перш за все людям, що іноді пере встановлюють операційну систему на ПК, при цьому використовують антивірусне програмне забезпечення українського виробництва - Zillya!

Офіційний сайт компанії: http://zillya.ua/

Комментариев нет:

Отправить комментарий